Contacteer ons voor meer info

Contact

Stel ons uw vraag.

Graag meer informatie voor u boekt? Contacteer ons wij helpen u graag verder.

Frankrijk

Villa Chez Adrienne, 126E Chemin de L Aube, 84570 Blauvac

Info@etoiledumontventoux.be

Lees onze meest gestelde vragen.

Er zijn tal van authentieke, gezellige en lekkere restaurants in de regio. We hebben de meeste opgenomen in onze culinaire gids ter plaatse.

De grootste en meest gekende markt is die in Bédoin op maandag. Onze informatiebundel ter plaatse geeft een overzicht van alle markten en marktdagen in de buurt.

Onze toeristische gids neemt je mee naar de vele mooie en typische Provençaalse locaties. Om er een paar te noemen gaat het over Vaison la Romaine, le Barroux, de Mont Ventoux, Gordes, Gorges de la Nesque, Fontaine de Vaucluse, Isle-sur la Sorgue, …

Aangezien we voor de rust hebben gekozen ligt er niet meteen een winkel naast de deur. Voor etenswaren (verse bakker, kruidenier, groenten en fruit,..) moet je 3 km verder naar Villes-sur-Auzon. Voor grote inkopen van etenswaren zijn er warenhuizen op 10 en 12 km afstand. Je kan ook altijd terecht op de gezellige plaatselijke markten.

We bieden zelf geen fietsen aan, wel een fietsenstalling. Je kan op verschillende plaatsen (elektrische) fietsen huren. Deze informatie zit ook in onze infomap ter plaatse.

Onze infomap bevat ook een paar fietsroutes. Maar verder kan je daarvoor ook alle info vinden in de toeristische centra en op internet.

De Utile in Mazan (op 10km) is in het hoogseizoen ook open op zondagnamiddag. Alle andere winkels sluiten op zondag om 13u. We hebben echter ook een extra service waarbij je aankopen in de woning kan laten leveren tegen de tijd dat jullie aankomen. Die info krijgen huurders ongeveer een maand voor aankomst.

Er is altijd wel iets te doen in deze regio. Daarvoor kan je best op de toeristische informatie van de dorpen en gemeenten. Ieder dorp heeft ook zijn/haar eigen toeristische dienst waar je alle info kan verzamelen. De toeristische dienst van Villes-sur-Auzon ligt op 2 km van de woning. In Bédoin heb je er ook één.

De infomap ter plaatse omvat alle praktische informatie over bv de afvalophaling, de winkels in de buurt, dokters.. Ook onze nederlandstalige gastvrouw Jolanda kan op al jullie praktische vragen antwoorden.

Boek nu uw droomvakantie

Villa chez Adrienne